Home - Agenda - Landelijke werkdag leven lang ontwikkelen

Agenda

Landelijke werkdag leven lang ontwikkelen

27 - 11 - 2019

Heeft u ambities en ideeën over Leven Lang Ontwikkelen? En wilt u inspiratie opdoen? De ministeries van OCW, SZW en EZK, de SER en het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen nodigen u graag uit voor een grote, landelijke werkdag over Leven Lang Ontwikkelen op woensdag 27 november 2019.
 
Deel kennis en ervaringen rond Leven Lang Ontwikkelen, start en versterk samenwerking, raak geïnspireerd door de praktijkverhalen van anderen en krijg inzicht in ruimte in de regels. Aan het eind van de dag heeft u concrete handvatten waarmee u weer een vervolgstap kan zetten in het verder vormgeven van Leven Lang Ontwikkelen.
 
Het programma
De bijeenkomst start met een kort plenair programma. Daarna zijn er verschillende deelsessies rondom actuele thema’s zoals publiek-private samenwerking, flexibilisering van het onderwijs en het stimuleren van een leercultuur binnen bedrijven.  
 
Op dit moment wordt gewerkt aan de invulling van het programma, maar zeker is dat u energie zult krijgen van deze dag en vol inspiratie naar huis gaat. De organiserende partijen zijn trots op de goede voorbeelden en willen stimuleren om tot actie over te gaan.
 
Wilt u uw werk, ideeën en/of goede voorbeelden presenteren? Er komt een open inschrijving voor deelsessies, dus pak uw podium en inspireer!
 
Voor wie?
De werkdag is voor iedereen die op wat voor manier dan ook werkt aan Leven Lang Ontwikkelen. Zoals het onderwijsveld, het bedrijfsleven, de sociale partners en de overheid. Er is ruimte voor circa 500 deelnemers en deelname is gratis.
 
Uitnodiging
Binnenkort volgt meer informatie en kunt u zich aanmelden als deelnemer of organisator van een deelsessie. Reserveer 27 november 2019 alvast in uw agenda! De werkdag is op een centraal gelegen locatie, goed bereikbaar met het OV.
 
Vragen?
Neem dan contact op met de organisatie via leven_lang_ontwikkelen@minocw.nl.
 

‹ Terug naar het overzicht

Nieuws

De opbrengsten van drie jaar excellentieonderwijs in het mbo

1-7-2019 | Excellentie is een relatief nieuw onderwerp voor mbo-scholen. Dit onderzoek volgt drie mbo-scholen die tussen 2015 en 2018 ... Lees meer ›

Een verplicht 'breekjaar' voor jongens?

1-7-2019 | Er is weinig algemeen onderzoek naar verschillen in studiesucces in het hbo tussen jongens en meisjes, behalve op de pabo. Daar wordt uit ... Lees meer ›

Overheid stemt in met wetsvoorstel doorlopende leerroutes vmbo-mbo

26-6-2019 | Het wordt voor vmbo-leerlingen makkelijker om door te stromen naar het mbo. De ministerraad heeft op voorstel van minister Van Engelshoven en ... Lees meer ›

  


Deel