Home - Nieuws - Onderwijsorganisaties slaan handen ineen voor LOB in Curriculum.nu

Nieuws

Onderwijsorganisaties slaan handen ineen voor LOB in Curriculum.nu

03-03-2020 | Een week voorafgaand aan het debat in de Tweede Kamer over Curriculum.nu vragen onderwijsorganisaties gezamenlijk aandacht voor het belang van een formele plek voor LOB in het vervolgtraject.

Middels een brief aan de Kamerleden van de Vaste Kamercommissie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en aan minister Slob, als bewindspersoon tijden het debat op 5 maart a.s.maakten zij op donderdag 27 februari jl. duidelijk dat een formele plek voor LOB in het vervolgtraject van curriculum.nu noodzakelijk is om LOB te kunnen borgen in het nieuwe curriculum.

De brief werd ondertekend door: de Algemene Vereniging voor Scholleiders (AVS), de Bijzondere leerstoel Leeromgeving en -loopbanen, de Federatie Onderwijsvakorganisaties (FvOv), het Interstedelijk Studentenoverleg, het landelijk Aktie Kommittee Scholieren (LAKS), de Landelijke Studentenvakbond (LSVb), Platform TL, Stichting Platforms VMBO (SPV), de Vereniging Hogescholen, de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en de verenigingen van decanen en voor LOB (de NVS-NVL en de VvSL).

Lees hier de brief van 27 februari jl. aan:

Bron: https://nvs-nvl.nl/

‹ Terug naar het overzicht

  


Deel